Theorieles

Bij Autorijschool Molenaar volg je theorieles in een modern ingericht theorielokaal gevestigd in de Van Der Hoevensstraat 86 in Westervoort.

Makkelijk bereikbaar met openbaarvervoer lijn 60+62 en op slechts 5 minuten loopafstand vanaf bushalte Vredeburg/Klapstraat of NS station op 10 minuten loopafstand.

De theorieles wordt aan kleine groepjes gegeven.

Door met elkaar allerlei verkeerssituaties te bespreken en te visualiseren zal de theoriekennis sneller worden opgenomen.

Aan de hand van beeldmateriaal zal het CBR-examen worden nagebootst waarbij  Verkeersregels en Verkeersinzicht belangrijke onderdelen zijn.

De proefexamens worden individueel gemaakt en klassikaal nabesproken zodat je ook te horen krijgt wat je fout had en waarom !

Zaterdag 9.30-16 uur  examentraining en bespreken van de leerstof.

Het theorieboek ontvang je aan het begin van jou rijopleiding en het is dan ook noodzakelijk dat je voor jezelf een goede planning maakt om de leerstof te kennen op de theoriedag.

Dit is jou eigen verantwoordelijkheid !

Het theorie-examen zal plaatsvinden op de maandag of woensdag na het theorieweekend.

Theorieles  is belangrijk om straks met autorijden de juiste beslissingen te nemen en niet te gokken of het goed gaat in het verkeer.

In het verkeer neemt de bestuurder veel beslissingen in 1 seconde ! Neem nu jou beslissing !

Vanaf 16 november 2020 moet je de rijschool ook machtigen om voor jou een theorie examen aan te vragen bij het cbr.

Om theorie examen en tussentijdse toets en praktijk examen te reserveren  moet je de rijschool altijd op tijd machtigen via www.cbr.nl en dan klik je op machtig uw rijschool. (je hebt altijd je Digid nodig)

Klik hier voor de handleiding van DigiD.

Bij het invullen heb je mijn rijschoolnummer nodig.

Mijn rijschoolnummer is: 7132H9

Zowel voor je tussentijdse toets en praktijkexamen dien je in beide gevallen het formulier “zelfreflectie kandidaat” in te vullen.

Download hier het zelfreflectie formulier.

Indien je de rijopleiding elders volgt kun je toch bij ons theorie volgen ; mail of bel voor de voorwaarden.

Met theorieles bij autorijschool Molenaar ben je op de goede weg naar suc6 !