Reactie

70 gedachten over “Reactie

 1. De rijlessen van Gerrit-Jan waren altijd gezellig! Ik heb veel geleerd. Je leert heel veel en je leert ook zelfstandig rijden. kortom Gerrit-Jan is echt een aanrader!

  Groetjes Niek Evers

 2. Rijschool Molenaar is een echte aanrader!

  Gerrit-Jan is een erg duidelijke instructeur. De lessen vond ik altijd fijn, ook die als het iets minder ging. Hij kan je er dan weer goed bovenop helpen en je vertrouwen geven. Het was ook nog eens gezellig in de auto!

  Kortom: een top rijschool!!

 3. Als je op zoek bent naar een rijschool zou ik rijschool Molenaar zeker aanraden. Gerrit-Jan is een goede en duidelijke instructeur. Naast de leuke rijlessen was de theoriedag ook heel erg handig. Dankzij Gerrit-Jan ging ik zelfverzekerd mijn examen in en heb ik 1 keer mijn rijbewijs kunnen halen.

  Heel erg bedankt Gerrit-Jan!

  Groetjes Julia

 4. Ik heb een hele leuke tijd gehad tijdens de rijlessen bij Gerrit-Jan. Hij leert je niet alleen rijden voor een examen, maar vooral voor daarna. We hebben echt veel gelachen samen! Hij is serieus wanneer het moet en geeft echt op een hele fijne manier les.

  Gerrit-Jan enorm bedankt!!

  Groetjes Fleur Weiss

 5. De rijlessen van Gerrit-Jan waren altijd gezellig. We hebben hard gelachen en ik heb veel geleerd. Je leert zelfstandig autorijden. De rijlessen zou ik iedereen aanraden!

  Gerrit-Jan hartstikke bedankt!

  Groetjes Toon Stevens

 6. Ik zou iedereen die begint met rijlessen willen aanraden om bij Molenaar te komen lessen. Ik heb de rijlessen met heel veel plezier gevolgd en heb heel hard kunnen lachen met Gerrit-Jan. Je leert zelfstandig en heel zelfverzekerd autorijden.

  Gerrit-Jan bedank voor de leuke en leerzame lessen !😁

 7. Voor de mensen die opzoek zijn naar een leuke rijschool met vooral een hele leuke instructeur, hier ben je aan het goede adres. Ik heb in mijn tijd dat ik rijlessen heb gevolgd bij Gerrit-Jan erg leuke rijlesen gehad. Er is altijd ruimte voor een grapje en het is een hele relaxte gozer. Gerrit-Jan zorgt er voor dat je je op je gemak voelt tijdens het autorijden en veel zelfvertrouwen krijgt. Ik vond het een erg leuke tijd! Bedankt Gerrit-Jan!

  Succes!

 8. Ik raad deze rijschool 100% aan!
  Het waren super fijne, gezellige en leerzame lessen!!
  Ik was redelijk nerveus om te beginnen met autorijden, maar Gerrit-Jan heeft me wat zelfvertrouwen en ook nog levenslessen kunnen meegeven. Het was altijd erg gezellig en ik ga de lessen dus ook zeker missen nu ik mijn rijbewijs heb gehaald.
  Naast dat het altijd enorm gezellig is, leer je ook heel veel en is hij streng en duidelijk genoeg. Hij weet altijd de juiste dingen er uit te vissen en te zeggen. Er is ook ruimte om zelf aan te geven wat lastig is en wat je meer wilt oefenen, wat ook erg fijn is.
  Ik had me geen betere rijschool kunnen wensen. Ik was erg terughoudend om auto te rijden en op mezelf te vertrouwen, maar dankzij de hulp van Gerrit-Jan, heb ik mijn rijbewijs toch in één keer kunnen halen.

  Van harte bedankt Gerrit-Jan!

 9. Ik kan iedereen deze rijschool aanraden. Gerrit-Jan heeft heeeeel veel geduld en kan goed uitleggen. De lessen waren altijd gezellig en heb veel gelachen. Ik ben blij dat ik eindelijk mijn rijbewijs heb, maar ga hem zelfs een beetje missen… Nu moet ik het doen zonder “You go girllll!!!”

  Heel erg bedankt voor alles Gerrit-Jan!! Youuuuuu goooo

 10. Ik heb met heel veel plezier mijn rijopleiding gevolgd bij Gerrit-Jan. De lessen vond ik altijd erg gezellig. Door Gerrit-Jan heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald, zijn autorijschool is dus zeker een grote aanrader!

  Heel erg bedankt Gerrit-Jan voor de leuke lessen!🙂
  Groetjes Feline Wunderink

 11. na goede uitleg en lessen in een keer geslaagd dankzij gerrit-jan. ik raad rijschool molenaar zeker aan!

 12. De lessen met Gerrit-Jan waren heel leerzaam en altijd gezellig. Ik heb met veel plezier de lessen gevolgd en in een keer geslaagd!😁

  Bedankt Gerrit-Jan voor de leuke tijd!

  Groetjes Vera Grob

 13. Super fijne en gezellige lessen gehad. Heel leerzaam en goede uitleg. In een keer geslaagd😁 .Bedankt voor de fijne lessen Gerrit-Jan.

 14. Jaaaa ik heb mijn rijbewijs!!! Allemaal dankzij de lessen van Gerrit-Jan.
  Dankjewel Gerrit-Jan voor alle gezellige maar vooral ook leerzame lessen:)

 15. Gerrit-Jan is een top instructeur! De rijlessen waren altijd super leerzaam & gezellig. Ik zou het bijna “jammer” vinden dat de lessen nu voorbij zijn. Mijn praktijkexamen heb ik in 1 keer gehaald en dat heb ik echt aan Gerrit-Jan te danken, hij geeft je altijd handige tips mee en je kan alles aan hem vragen. Ook legt hij heel goed uit wat hij precies bedoelt als hij jou een tip geeft of wat hij van je verwacht. Dus ik kan niet anders zeggen dan dat ik een super leuke, leerzame & gezellige tijd heb gehad bij rijschool Molenaar. Echt een aanrader!

  Gerrit-jan super bedankt voor de leuke tijd achter het stuur! Veel succes met alle andere leerlingen, zij moeten het met jou begeleiding zeker weten ook allemaal gaan halen!

 16. Gerrit-Jan is een vriendelijke enthousiaste instructeur. Fijne lesuren mee doorgebracht.

  Molenaar bedankt!!

 17. Top instructeur! De lessen met Gerrit-Jan heb ik leuk ervaren en ook zeker heel leerzaam! Ik raad iedereen aan om hier te gaan lessen!! Ik heb het onwijs naar me zin gehad!! Bedankt Gerrit-Jan voor de leuke en leerzame lessen.

  Succes met Autorijden!🤪

 18. Lessen bij Gerrit-Jan is zeker een aanrader!
  De lessen waren altijd gezellig, maar op het moment dat het is, is hij ook resoluut. Door de duidelijke uitleg en het geduld van Gerrit-Jan heb ik geleerd om met zelfvertrouwen te rijden. Tijdens de theoriedag werd alles duidelijk uitgelegd waardoor dit ook goed te begrijpen was.
  Met veel plezier kijk ik terug op mijn rijlessen!

 19. Hele fijne rijlessen mogen volgen bij Gerrit-jan. Goede en fijne ondersteuning bij zowel de rijlessen als de theorie. Fouten mogen gemaakt worden en Gerrit-jan geeft je altijd de ruimte om ze te verbeteren of op te lossen. Rijlessen kunnen bijna niet saai worden zo. Hele mooie leerzame tijd gehad en raad het zeker aan om bij Molenaar te gaan lessen!
  Bedankt Gerrit-jan 🙂

 20. De rijlessen met Gerrit-Jan zijn niet alleen leerzaam en leuk, maar ook gezellig en je hebt een super leuke tijd. In het begin van mijn rijlessen zeiden mensen wel eens tegen mij, dat ik uiteindelijk de rijlessen niet meer leuk zou vinden of dat er rijlessen zouden zijn die minder zouden zijn. natuurlijk waren er soms dingen die ‘fout’ gingen, maar het was niet dat de hele les daardoor verpest werd, want ik werd goed geholpen met hoe ik het anders zou moeten doen en hoe ik snel verder moest denken, dan erin blijven hangen. Ook als je iets niet snapt wordt je goed geholpen door Gerrit-Jan met grapjes en ook serieuze reacties.

  samengevat: het is een super leuke rijschool om bij te rijden! super lieve rijinstructeur en het is het zeker waard om hier bij deze rijschool te gaan lessen!

  lieve Gerrit-Jan, nogmaals bedankt voor de leuke rijlessen. (sorry voor de late reactie XD)

  liefs,
  Kimberly Schoonderbeek

 21. Allereerst! Als je op zoek bent naar een fantastische rijschool dan zit je hier op de goede plek.

  De rijlessen met Gerrit-Jan zijn niet alleen ontzettend leerzaam, maar ook heel erg gezellig en dat is natuurlijk ook belangrijk. D.m.v. duidelijke aanwijzingen rijd je door de straten. Er is altijd ruimte om vragen te stellen en dan zal hij het rustig uitleggen met behulp van het whiteboard dat achterin altijd klaar ligt. Hierdoor kon ik de situaties voor me zien en beter begrijpen wat ik anders had kunnen doen. Door de grapjes tussendoor en leuke gesprekken keek ik altijd met plezier uit naar de rijlessen en als ik het zelf even niet zag zitten wist hij me altijd weer aan te moedigen! ?

  Heel erg bedankt Gerrit-Jan voor het geduld en alle top lessen.

  Groetjes, Ester Lemmens

 22. Voor mijn theorie en mijn praktijk examen in een keer geslaagd, met goede hulp van Gerrit-Jan. Ik heb een leuke tijd gehad en ging altijd met plezier naar mijn rijles. Ik kan het iedereen aanraden om hier je autorijles te volgen!

  Groet,
  Sam

 23. Dankzij de lessen van Gerrit-Jan mijn rijbewijs in 1x gehaald. Ik heb echt een top tijd gehad bij deze rijschool, daarom zou ik deze ook zeker aanraden. Gerrit-Jan bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

  Groetjes,
  Iris

 24. Ondanks het feit dat het natuurlijk super fijn is om binnen één keer je rijbewijs te behalen, is het jammer dat de lessen voorbij zijn. Gerrit-Jan heeft een goede mix van gezelligheid en serieus aanpoten in zijn lessen. Er is ruimte voor vragen & uitleg maar ook ruimte voor grappen. Al met al, een top rijschool!

  Gerrit-Jan, bedankt voor de gezelligheid, de informatie en het vertrouwen. Tot snel op de weg ??.

 25. De rijlessen van Gerrit-Jan heb ik altijd met veel plezier gevolgd! Gerrit-Jan is iemand die met structuur, geduld, gezelligheid en humor de autorijlessen geeft. Hij kijkt naar wat jij als persoon nodig hebt om veilig en zelfstandig op de weg te kunnen rijden. Er is altijd ruimte om vragen te stellen en hij legt situaties of handelingen zowel mondeling als via een tekening op het white board uit, wat mij geholpen heeft om bijvoorbeeld de situaties beter voor mij te kunnen zien. Gerrit-Jan is zeker ook kritisch, maar hij zal alles altijd vanuit een positief oogpunt benaderen.
  Een echte aanrader dus!

  Heel erg bedankt Gerrit-Jan!

 26. Gerrit – Jan is top! Hij is geduldig, lief en heeft humor. Ik heb heel veel respect voor hem en ben hem nog elke dag dankbaar dat hij mij heeft geholpen mijn rijbewijs te halen. Mijn grooste probleem was dat ik zelf niet geloofde dat ik kon rijden. Mijn faalangst zat mij flink in de weg op de weg;-). Maar hij bleef rustig en steeds met mijn in gesprek en nu heb ik hem gewoon!

  Dankjewel! Ik zou je bij iedereen aan raden.

 27. Kort maar krachtig: Gerrit-Jan is een top instructeur! Bedankt voor de goede uitleg en de leuke lessen?

 28. Zowel voor mijn theorietoets en rijexamen ben ik in 1x geslaagd.

  De lessen met Gerrit-Jan heb ik altijd als leuk ervaren. Gerrit-Jan is een super goede leraar die de leerpunten gestructureerd en met veel geduld aan je uit kan leggen. Indien je moeite hebt met een situatie tekent hij hem voor je uit op een white-board. Zelf heb ik deze leerwijze als zeer positief ervaren

  Naast de vele theorie en alle leerpunten is Gerrit-Jan ook nog een erg gezellige leraar. Leuke grapjes waardoor de lessen zeker niet vervelen.

  Zoek jij nog een goede rijschool? Zoek dan niet verder en neem contact op met Autorijschool Molenaar!

 29. Heb een top tijd gehad bij Gerrit-Jan, we hebben echt heel hard gelachen samen en hadden het altijd heel gezellig. Hij heeft me ook altijd goed en rustig dingen uitgelegd, hebben de mooiste routes gereden samen en dat zal ik nooit vergeten!

  Bedankt Gerrit-Jan voor al het vertrouwen en de gezelligheid
  En zoek je nog een rijschool? Dan zou ik me maar snel aanmelden

 30. In een keer geslaagd voor mijn rijexamen. Dit kwam door de goede lessen van Gerrit-Jan. Naast zijn super gezellige aanpak, is Gerrit-Jan ook heel serieus.
  Ik heb dus op een leuke manier heel veel geleerd.
  Top instructeur die Gerrit Jan??
  Gerrit , dank je wel.

 31. De rijlessen waren altijd gezellig en ga dit zeker missen…Heel erg bedankt voor deze leerzame en gezellige tijd Gerrit-jan. Zeker een aanrader voor iedereen!

 32. Ben je nog op zoek naar een goede rijschool? Stop dan met zoeken. Rijschool Molenaar is de beste rijschool in de omgeving. Gerrit-Jan weet heel goed een balans te vinden tussen serieus en een grapje. Ik heb zelf met heel veel plezier gelest bij Gerrit-Jan en ik verheugde me elke week weer op de rijles. Natuurlijk heb ook heel veel geleerd en wanneer ik iets niet snapte kwam het whiteboard te voorschijn om de situatie te verduidelijken. Ook is rijschool Molenaar één van de weinige rijscholen die theorieles aanbied, waar je heel veel aanhebt. Dus zeker een aanrader!! Gerrit-Jan, heel erg bedankt voor de leuke lessen!!!

 33. Ik heb met heel veel plezier gelest bij Molenaar.
  Gerrit-Jan weet de perfecte combinatie te vinden tussen het gezellig maken tijdens het lessen en je toch op zijn manier alles te leren. Leuke lessen en vooral ook duidelijk. Gerrit-Jan heeft na een paar lessen wel door hoe je in elkaar steekt en weet dan precies hoe hij je het beste dingen kan bij brengen.

  Stop met twijfelen en gewoon bij Molenaar gaan lessen. Voor je het weet moet je de lessen alweer gaan missen en mag je alleen op weg.

  Gerrit-Jan, hartstikke bedankt voor de leuke en leerzame lessen en het vertrouwen!!

 34. Een echt aanrader mensen! Een hele gezellige tijd gehad bij de rijlessen. Gerrit-jan stelt je heel erg op je gemak. De theorie avonden en ochtend zijn een enorme steun in je rug voor het leren, erg duidelijk waardoor het goed in je hoofd blijft zitten. Bij de lessen zelf word het steeds meer aangescherpt, er worden altijd wel wat fouten gemaakt maar worden goed besproken zodat je er toch altijd van leert. De voorbereiding op je examen zijn super.

  Gerrit-jan staat ook altijd open voor wat je te vertellen hebt , hierdoor is er altijd wel wat om over te praten.

  Dus molenaar is een echte aanrader !!

 35. Een echt aanrader mensen! Een hele gezellige tijd gehad bij de rijlessen. Gerrit-jan stelt je heel erg op je gemak. De theorie avonden en ochtend zijn een enorme steun in je rug voor het leren, erg duidelijk waardoor het goed in je hoofd blijft zitten. Bij de lessen zelf word het steeds meer aangescherpt, er worden altijd wel wat fouten gemaakt maar worden goed besproken zodat je er toch altijd van leert. De voorbereiding op je examen zijn super.

  Gerrit-jan staat ook altijd open voor wat je te vertellen hebt , hierdoor is er altijd wel wat om over te praten.

  Dus molenaar is een echte aanrader !!

 36. Ik raad rijles bij Molenaar zeker aan iedereen aan! Ik heb zelf een hele leuke tijd gehad bij Gerrit-Jan. Nu ik mijn rijbewijs heb weet ik hoe ik me moet redden in het verkeer. Ik heb rijles nooit vervelend gevonden en ik moet eerlijk zijn dat ik de gezelligheid in de lessen af en toe best mis. Gerrit-Jan is een hele goede instructeur die rekening houdt met wat je wensen zijn en je heel goed begeleidt richting je rijbewijs! Dankjewel Gerrit-Jan!

 37. De rijlessen bij Gerrit-Jan zijn me ontzettend goed bevallen! Ik zit nu met vertrouwen in mezelf achter het stuur, iets wat ik tijdens mijn eerste rijlessen niet deed. Gerrit-Jan is een hele fijne instructeur, hij legt alles duidelijk uit en tekent de situaties na als het nodig is. Hij is altijd in voor een praatje maar weet ook wanneer het even stil moet zijn om je te concentreren. De theorielessen bij hem thuis zijn superfijn, ik heb daarna mijn theorie-examen in één keer gehaald. Mijn tussentijdse toets ging niet zo lekker, maar daarna hebben Gerrit-Jan en ik samen een plan gemaakt hoe we de lessen verder aan zouden pakken. Daarna ben ik gisteren in één keer geslaagd voor m’n praktijkexamen!
  Al met al heb ik hele fijne uren achter het stuur doorgebracht, ontzettend bedankt voor de lessen!

 38. De lessen in een paar woorden:

  Duidelijk, gezellig en motiverend!

  Ik ben in 2 keer geslaagd!

  Gerrit-Jan probeert het beste uit je te halen door je zelf te laten nadenken. Zelfstandig de weg op kunnen, is iets dat bij hem hoog in het vaandel staat. Daar gebruikt hij didactische werkvormen voor en zijn mensenkennis. Hij heeft altijd een whiteboard in zijn auto. Hierop tekent hij situaties of laat hij je situaties tekenen, om je keuzes bewust te maken. Hij heeft heel veel geduld, is rustig en is eerlijk en dat is iets wat ik heel fijn vond. Je kunt jezelf zijn. Op het moment dat ik me niet fijn voelde mocht dat er ook gewoon even zijn. Gerrit-Jan is iemand die echt het beste met je voor heeft en dat maakt zijn succes! Dus als je goede lessen en auto theorie wilt hebben, moet je bij deze rijschool zijn.

 39. Ik ben van rijschool geswitcht en heb geen betere keuze kunnen maken! Gerrit-Jan heeft mij het zelfvertrouwen in de auto weten terug te winnen. Ik ben hem hier heel dankbaar voor! De lessen zijn leuk/gezellig en ging altijd met plezier bij hem rijden. Hij maakt je erg bewust van je fouten en laat je zelf nadenken, door bijv. zelf de situatie te tekenen (op een markerboard die hij in de auto heeft liggen).
  Kortom, ik zou rijschool Molenaar zeker aanraden!

  Bedankt Gerrit-Jan voor de afgelopen tijd!

 40. Alhoewel ik rijlessen in het begin best wel spannend vond heeft Gerrit-Jan mij erg gerustgesteld door op fouten geduldig te reageren, wat mijn zelfvertrouwen in het autorijden bevorderde. Gerrit-Jan weet dat je soms gewoon een off-day hebt en hij ziet dus de stijgende lijn in het rijden. Verder waren de lessen altijd gezellig met Gerrit-Jan en tegelijkertijd let hij erg goed op je rijgedrag en kan je daarop dan corrigeren!

  Een top rijschool dus! 🙂

  Bedankt Gerrit-Jan voor de lessen!

 41. Op mijn leeftijd 47 jaar nog aan rijlessen begonnen bij gert-jan een leuke maar ook serieuse lestijd gehad 5 keer gezakt op theorie maar in een keer geslaagd voor mijn rij examen ik ben gerrt-jan dankbaar voor zijn grote geduld die die heeft gehad en vooral zeer leeramen lessen bedankt voor de lleuke en leerzame tijd nu mag ik hetzelf doen ik kom je vast een keer tegen ik raad mense zeker molennaar rijschool aan Gr anja

 42. Ben vandaag in 1 x geslaagd voor mijn auto rij examen dank zij Gerrit-Jan.
  Ik wil Gerrit-Jan dan ook bedanken voor de leuke tijd en de leerzame lessen en het geduld dat hij heeft opgebracht om mij het auto rijden te leren. Tijdens het lessen was er ook tijd voor humor en we hebben samen ook gelachen kortom een superleuke tijd gehad.Ik zou tot slot iedereen deze rijschool aanbevelen.

  Heel erg bedankt Gerrit-Jan!

 43. Dankzij Gerrit-Jan in 1x mijn theorie in juli en praktijk in december gehaald.

  Ik had in juli alvast theorie gedaan, GJ had de boeken bij me afgeleverd en had alles zoveel mogelijk erin gestampt voordat de theorielessen bij GJ thuis waren. Daar kon ik alle twijfels en vragen over theorie met de rest van de groep (waren met max. 6 geloof ik) kwijt. Zo kon ik vol vertrouwen het theorie-examen in en had deze met succes afgerond!

  In september gingen de praktijklessen van start. Hier keek ik ook altijd erg naar uit. De lessen worden op jou afgestemd en ook de VW Golf VII TDI is een erg fijne auto; de smiley, dat is gewoon GJ! Lekker herkenbaar 🙂 Gaandeweg de lessen veel geleerd en het witte bord waarop de diverse situaties worden uitgetekend hielpen ook veel met het inzien van de opties en risico’s bij de situaties die je tegenkomt.

  GJ spoort je aan tot actie, maakt leuke grappen en zijn uitleg maken de lessen erg plezierig. Een van de fijnste dingen was wel dat GJ niet alleen zegt wat minder goed ging, ook lof geeft wanneer je situaties juist oplost. “Zo zou ik het ook hebben gedaan”. Daarnaast is de ruimte voor eigen wensen ook fijn, zoals het herhalen van diverse handelingen als je daar behoefte aan hebt. Voor het praktijkexamen nog een paar keer invoegen geoefend, wat mij inderdaad zelfverzekerder had gemaakt op het examen.

  GJ, dankjewel en “see you out there”.
  Groeten, George Bosveld

 44. Gerrit-Jan is altijd erg geduldig. Ook maakt die het gezellig door af en toe een grapje. Ik kijk met veel plezier terug op de rijlessen! Het theorieles lokaal was erg mooi en de lessen waren leuk en leerzaam. Hierdoor was ik goed voor bereid op het theorie-examen.

  Bedankt voor de leuke rijlessen!!
  Groetjes Alycia Klerkx

 45. Een rijschool om aan te raden! super leuke en leerzame tijd gehad.
  Hij geeft je zelfvertrouwen en de lessen zijn erg leerzaam!
  Ook de theorielessen zijn een aanrader! gezellig maar bereid je heel goed voor op het examen! Ik kijk met plezier terug op mij rijlessen.
  Bedankt voor de lessen en de gezellige tijd.

  Groetjes Lisa Gerretzen

 46. Autorijschool Molenaar is een echte aanrader! Ik heb met heel veel plezier mijn rijbewijs gehaald bij Gerrit-Jan. De lessen zijn leerzaam en leuk. Als je je dag niet hebt, houdt hij er rekening mee. Hij geeft je vertrouwen voor een examen, wat zeker geholpen heeft, want ik ben in één keer geslaagd! Als het nodig is, is hij serieus, maar de lessen waren vooral heel gezellig. Gerrit-Jan is heel duidelijk met zijn uitleg. Kortom: een echte aanrader!

  Gerrit-Jan, nog heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

  Groetjes,
  Laura

 47. Al een tijdje geleden geslaagd maar ik kijk nog steeds erg positief terug op mijn rijlessen. Erg leuk, gezellig en leerzaam! De theorie avonden waren super fijn en duidelijk en ook ik ben in één keer geslaagd voor mijn praktijk! Tijdens de lessen heb ik vreselijk veel gelachen maar vooral echt super veel geleerd. Het is een echte aanrader!

  Dankjewel Gerrit-Jan voor de gezellige en leerzame tijd!
  Groetjes,
  Sasja

 48. Ook ik ben in 1 x geslaagd. Uiteraard dankzij Gert Jan. Afgelopen augustus begonnen en nu al mijn rijbewijs. Ben pas 17 jaar! De rijlessen waren altijd superleuk en ik kon me er echt op verheugen. In de lessen zit een goede opbouw. Op het gele kaartje schrijft hij de vorderingen van de les zodat je ouders ook kunnen zien wat de vorderingen zijn. Je leert bij Gert Jan op een speelse manier alle kneepjes van het auto rijden. Elke les kreeg ik nuttige tips. De theorielessen waren heel nuttig en leerzaam. Gert Jan stelt je echt op je gemak tijdens het lessen. Helaas moet ik nu nog 8 maanden wachten voordat ik zelfstandig de weg op mag. Tot die tijd moet ik nog met begeleiders rijden.
  Ik kan echt iedereen aanraden om bij Gert Jan te gaan lessen. Ik zal de gezellige tijd echt gaan missen. Gert Jan super dank voor alles.
  Oh ja! Ik moet van mijn ouders zeggen dat mijn broer Marthijn graag ook met autorijlessen bij jou wil beginnen als hij 16.5 jaar is. Dat is op 8 september 2016. Je mag hem vast inschrijven!
  Nogmaals super dank en we zien elkaar vast nog wel in Westervoort.

  Groetjes van Sander Welgraven

 49. Ook ik ben ik één keer geslaagd bij Rijschool Molenaar!
  Gerrit-Jan is altijd in voor een geintje
  Zo hier en dan de nodige grappen! Altijd een super leuke tijd gehad. Super veel gelachen met hem. De lessen zijn super duidelijk. Zijn theorie lessen zijn super fijn.

  Bedankt Gerrit-Jan!

 50. Gerrit-jan is een super rij-instructeur, mede dankzij hem ben ik in 1x geslaagd! De rijlessen zijn gezellig en vol met informatie, die hij op een duidelijke manier uitlegt. Geen vraag is te gek en er is altijd tijd voor een grapje. Echt een aanrader voor iedereen!

  Gerrit-jan nogmaals bedankt voor alle leuke lessen!!

 51. ik ben dinsdag geslaagd en ben zeer tevreden over molenaar.
  hij is een goede leraar een ooknog gezellig het was nooit erg om rijles te hebben ik heb niet allen veel geleerd maar ook nog een leuke tijd gehad

  dankje

 52. De rijlessen van Gerrit-Jan zijn echt geweldig! De uitleg is duidelijk en geen vraag is te dom. Gerrit-jan is geduldig en ook nog erg grappig! De rijlessen vlogen voorbij en het was altijd gezellig! Gerrit-Jan heeft altijd een goede peptalk en vertrouwen in je.

  Ik heb m’n theorie en praktijkexamen in één keer gehaald. Echt een aanrader!

  Bedankt Gerrit-Jan!!!

 53. Hele goede rijschool.
  In 1x geslaagd. De lessen zijn serieus, maar ook gezellig. De theorie lessen bij Gerrit-jan zijn zeer handig. Hierdoor leer je het weer extra!

  Kortom een hele goede rijschool! Een echte aanrader!

 54. Autorijschool Molenaar is een echte aanrader! Zelf heb ik een super tijd gehad met Gerrit-Jan. We hebben ontzettend veel gelachen achter het stuur en weet precies hoe hij met iedere leerling overweg moet gaan. Ik kijk terug op een leuke en leerzame periode. Zelf ben ik in één keer geslaagd voor mijn theorie EN praktijk, mede door de theorielessen bij Gerrit-Jan thuis.

  Groetjes Fanne van Eldik

 55. In 1 keer geslaagd dankzij Gerrit-Jan.
  Ik kijk terug op gezellige en leerzame lessen.(incl theorielessen)
  Je voelt je erg op je gemak bij Gerrit-Jan.
  Hij is erg duidelijk en geduldig in zijn uitleg.
  Helemaal top

  Dank je wel Gerrit-Jan

  Groetjes Lilian

 56. Ik heb echt een super tijd gehad bij Gerrit-jan. Ik heb nooit tegen het lessen opgezien. Lol gehad en ook ontzettend veel geleerd. Vandaag geslaagd, kon ook niet anders door een perfecte voorbereiding. Deze rijschool is voor iedereen een echte aanrader!!!
  Super bedankt Gerrit-jan voor de leuke en vooral leerzame tijd!

  Groetjes Esther Pol

 57. Ja ik kan niet meer zeggen dat ik een geweldige tijd achter het stuur had bij Gerrit-Jan. Ik zou bijna zeggen dat ik het jammer vind dat ik geen les meer heb.

  Gerrit-Jan geeft heel duidelijk en vriendelijk les. Het was altijd heel gezellig in de auto. Ik heb veel geleerd op een leuke manier. En dankzij de goede lessen zijn we gister geslaagt.

  Ik wil je heel erg bedanken Gerrit-Jan voor de leuke, gezellige en leerzamen tijd.
  groeten Lucas Bosch

 58. Ik heb echt een supertijd gehad met Gerrit-Jan. Gerrit is duidelijk in de lessen en daarnaast zijn de lessen altijd leuk, informatief en geeft hij je veel vertrouwen. Gezellig praten, grappen maken, het kan allemaal tijdens de lessen, en op z’n tijd heeft Gerrit wel wat mooie grappen in petto! Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad. Deze rijschool is zeker een aanrader!

  Gerrit-Jan bedankt voor de lessen, de leerzame en de leuke tijd!

 59. Erg leuke tijd gehad bij de rijlessen van Gerrit-Jan. De rijlessen waren ontzettend leuk maar tegelijk ook leerzaam. De theorie lessen waren erg handig en heb er veel van opgestoken al met al een top tijd gehad en veel geleerd!

  Gerrit-Jan bedankt voor alle lessen en de leuke tijd!

 60. Wij konden geen betere ervaring hebben met rijlessen dan dat we bij Gerrit-Jan hebben gehad!!
  De rijlessen die je hebt zijn altijd leerzaam en eigenlijk nooit saai. Goede grapjes en gesprekken heen en weer, maar ook veel tijd om goed te leren rijden. Gerrit-Jan is een duidelijke instructeur met een goede aanpak en is streng wanneer dat nodig is. Ook kijkt hij goed naar de persoon die hij lesgeeft en hoe die persoon rijdt, hierdoor voelde we ons vertrouwd en op ons gemak bij hem in de auto.
  Wij, zusjes Eline en Francis, hebben binnen ongeveer zes maanden tegelijk ons rijbewijs gehaald doormiddel van goede lessen. Als we opnieuw ons rijbewijs zouden moeten halen zou er geen twijfel zijn om onze lessen bij Gerrit-Jan te volgen.

 61. De rijlessen van Gerrit-Jan zijn echt super! Hij is rustig en geduldig en zijn uitleg is goed en duidelijk. Zijn leuke opmerkingen en grappen zorgen voor een relaxte sfeer in de auto. Ik ben al die maanden met veel zin gaan rijden!
  Ook al gaat het soms even wat minder goed, Gerrit-Jan hield vertrouwen en dat is heel fijn.
  Ook de theorielessen zijn erg goed, het is erg handig om te volgen want je leert erg veel & snel in deze dagen.
  Ik heb heel veel zin om alleen te gaan rijden nu!

  Ik raad iedereen aan om bij Gerrit-Jan te gaan lessen.

  Gerrit-Jan, super bedankt voor alles! (toch wel een beetje jammer dat de lessen nu voorbij zijn:) )

 62. Dankzij de lessen van Gerrit-jan m’n rijbewijs met veel plezier gehaald, leerzame avonden voor de theorie en elke keer met plezier de les auto ingestapt. Na precies 7 maanden al m’n praktijk gehaald dankzij het vertrouwen van Gerrit-jan. Grapjes heeft Gerrit genoeg in huis en hij schud ze dan ook op elk moment uit z’n mouw waardoor je niet met stress achter het stuur kruipt! Oftewel, een toptijd gehad bij rijschool molenaar!

 63. Top tijd gehad met Gerrit – Jan. Hij heeft veel geduld vooral als het even niet lukt haha. De lessen zijn serieus, maar er is ook tijd voor gezelligheid en een praatje. Hij geeft je vertrouwen en een goed gevoel in de auto. Door Gerrit – Jan heb ik vertrouwen gekregen in het autorijden! Ook de extra lessen voor je theorie zijn fijn, zo wordt het leren makkelijker. Het is een top instructeur!

  Bedankt voor de lessen en de gezellige tijd!

  Groetjes,
  Karlijn

 64. Super les gehad van Gerrit-Jan!
  Hij is altijd geduldig als het weer eens even niet wil lukken 🙂 met altijd de juiste peptalk paraat! Hij laat je goed en geleidelijk kennis maken met alle aspecten van het rijden. Ook waren de theorie lessen erg fijn! Dankzij hem heb ik echt goed leren rijden en het zelfvertrouwen gekregen dat ik het ook echt kan. (Wat bij mij het grootste obstakel was) Hij is een echte aanrader!

  Bedankt Gerrit-Jan!!

  Groetjes,

  Annemiek

 65. Dikke top tijd gehad met Gerrit – Jan tijdens zijn rijlessen! Ik vond het altijd gezellig en de lessen waren momentjes in de week waar ik naar uitkeek. Niet verwacht dat ik autorijden zo leuk zou gaan vinden! De theorielessen waren ook super fijn. De afwisseling in de lessen tussen serieus en geconcentreerd rijden aan de ene kant, maar ook ruimte voor wat ongein sprak mij erg aan. Gerrit is een eerlijke en duidelijke rij-instructeur die je op je gemak stelt en je met een goed gevoel de weg laat ontdekken. Aanrader dus, die Molenaar.

  Bedankt Gerrit – Jan!

  Groetjes,
  Nienke Spaan

 66. Als eerste leerling begonnen bij Rijschool Molenaar en als eerste geslaagd!

  Ik heb super leuke/gezellige maar vooral leerzame lessen gehad van Gerrit-Jan. Ontzettend veel gelachen en op sommige momenten ook beetje streng. Hij stelt je op je gemak. Ik had in het begin veel moeite om zelf beslissingen te maken in het verkeer en iedere keer vroeg ik bevestiging, totdat ik weer wat vroeg en het grote witte whiteboard tevoorschijn kwam met daarop: “IK BEN ER EVEN NIET”. Ik moest het nu echt zelf doen en dit grappige moment heeft mij erg geholpen.
  De lessen bij Gerrit-Jan thuis zijn heel leerzaam en vooral weer gezellig.
  Dit jaar op 9 september heb ik alweer 3 jaar mijn rijbewijs de tijd is gevlogen.
  Ik raad deze rijschool zeker aan.

  Gerrit-Jan bedankt voor de super leuke & leerzame lessen!

  Groetjes,
  Daphne Derksen

 67. Gerrit-Jan is inderdaad een prima instructeur! Hij is aardig en vriendelijk wanneer het kan, maar wanneer het moet kan hij ook resoluut en streng zijn. De theorielessen zijn ook erg nuttig en hebben mij zeker geholpen bij de theorie! en wat humor betreft, nou vooruit, dat heeft hij ook wel een beetje 😉

 68. Deze rijschool zou ik iedereen aan willen raden! Gerrit-Jan heeft mij goed geholpen om zelfverzekerd te worden met het autorijden. Tijdens de rijlessen was er altijd een goede afwisseling tussen serieus rijden en grapjes maken tussendoor. Gerrit-Jan blijft altijd geduldig en kon me goed om mijn gemak stellen in de auto. De auto waarin de les gegeven wordt rijd ook super fijn. Ik mocht vaak zelf kiezen waar we heen reden en dit maakte de lessen leuk en afwisselend. Ik kijk met veel plezier op de rijlessen terug! Het autorijden gaat nu goed!
  Succes!

 69. Stop met zoeken en kies voor autorijschool Molenaar!

  Hoi,
  Ik heb sinds Juni mijn rijbewijs gehaald, nadat ik de theorie en de ttt in één keer heb behaald ben ik na 27 lessen mijn rijexamen gaan afleggen. Met succes!
  Dit had ik uiteraard niet kunnen doen zonder mijn top leraar Gerrit-Jan. Met plezier heb ik gereden, in deze lessen kreeg ik veel goede uitleg, attendeerde hij mij op negatieve en positieve handelingen en kletsen tussen door kon geen kwaad. De lessen zijn altijd goed voorbereid geweest en iedere keer mocht ik weer ergens anders heen rijden met een toffe auto.
  De Volkswagen Golf is super om in te rijden, een grote BMW moet je helemaal niet willen!
  Nu ik in het bezit ben van mijn rijbewijs, speel ik maar al te graag voor bob. Niks is leuker dan autorijden.

  Bij Gerrit-Jan zit je goed, leuke, gezellige en vooral ook informatieve lessen. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik een top tijd heb gehad bij autorijschool Molenaar. Een echte aanrader!

  Succes met autorijden 🙂

 70. De rijlessen met Gerrit-Jan heb ik altijd met veel plezier gevolgd! Vreselijk veel gelachen en natuurlijk goed leren auto rijden. Ook de theorie lessen bij Gerrit-Jan thuis waren leerzaam en gezellig! Ik raad deze rijschool ook zeker bij heel veel mensen aan. Het auto rijden nu gaat super, heerlijk om zelfstandig te kunnen touren.

  Bedankt Gerrit-Jan , voor de super leuke, gezellige en leerzame tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.