Mededeling

 

IN VERBAND MET HET CORONA VIRUS WORDEN ER TOT TENMINSTE 28 APRIL GEEN RIJLESSEN EN THEORIE LESSEN GEGEVEN.

OMDAT DE ONDERLINGE AFSTAND VAN 1,5 METER NIET KAN WORDEN TOEGEPAST IS DE KANS OP OVERBRENGEN VAN HET VIRUS EEN GEVAAR VOOR ZOWEL DE LEERLING ALS INSTRUCTEUR.

DIT ZAL OOK CONSEQUENTIES HEBBEN VOOR DE RIJ OPLEIDING VAN DE HUIDIGE LEERLINGEN EN DE LEERLINGEN DIE OP DE INSTROOMLIJST STAAN OM TE STARTEN.

HET CBR IS OOK GESLOTEN T/M 28 APRIL.

INDIEN ER WIJZIGINGEN WORDEN DEZE DIRECT OP DEZE PAGINA VERMELD.

 

Nieuwe leerlingen die willen starten met de rijopleiding ; meld je dan zo vroeg mogelijk aan om teleurstelling te voorkomen en dan kan ik een plekje voor jou reserveren op de instroomlijst.(i.v.m. bovenstaande mededeling zal het instromen van nieuwe leerlingen langer zijn dan normaal waarvoor uw begrip)

Ik garandeer een goede rijopleiding en dit vraagt aandacht voor iedere leerling elke les opnieuw dus heb ik een maximaal aantal leerlingen per dag.

Les je nog niet of les je bij een andere rijschool en je wilt toch theorie volgen ? dat kan bel of mail en vraag naar de mogelijkheden.

Mail je gegevens naar info@autorijschoolmolenaar.nl en ik neem zo spoedig mogelijk contact op met jou via mail of per telefoon.

vriendelijke groet,

Gerrit-Jan Molenaar