Mededeling

 

Nieuwe leerlingen zijn welkom vanaf medio Juli/augustus 2024.

Het is aan te raden om al wel aan de slag te gaan met de theorie ; omdat de moeilijkheidsgraad en kans van slagen lastig is .

De theorie is 1,5 jaar geldig indien je geslaagd bent.

Uit ervaring merk ik dat leerlingen al best ver zijn in hun lespakket maar vastlopen op de theorie daarom is langer doorlessen soms noodzaak of jou rijopleiding loop niet zo voorspoedig zoals het zou kunnen.

Hierdoor kunnen de kosten onnodig op gaan lopen en adviseer ik dit als rijopleider aan jou of je ouders.

Dit vraagt om een goede planning van de rijschool en het verloop van jou rijopleiding waar jezelf natuurlijk ook voor verantwoordelijk bent !

Neem contact met mij op zodat ik jou het theorieboek alvast kan geven waarna je aan de slag kunt op je voor te bereiden voor de theorie dag en je examen bij het cbr.

Ik garandeer een goede rijopleiding en dit vraagt aandacht voor iedere leerling elke les opnieuw dus heb ik een maximaal aantal leerlingen per dag.

Indien je vanaf medio Juli/augustus 2024 of later wil starten met jou rijopleiding stuur dan een mail met jou naam; adres woonplaats ; geb.datum en telefoonnummer .

(leerlingen uit omgeving Westervoort ; Duiven ; Velp ; Arnhem)

Indien je elders woont maar op school zit in de bovenstaande plaatsen kunnen we in overleg afspreken dat je wordt opgehaald en afgezet op station of school.

Mail je gegevens naar info@autorijschoolmolenaar.nl en ik neem tzt contact op met jou via mail of per telefoon.

vriendelijke groet,

Gerrit-Jan Molenaar